Layan YouTube ini! Ianya mampu mengubah hidup anda...!!!

Selasa, Julai 15, 2014

Majlis Berbuka Puasa VCA

Tarikh : 13 Julai 2014
Tempat : TTDI Jaya

Salam.
Alhamdulillah majlis berbuka puasa utk agensi VCA telah di adakan dgn jaya nya di rumah CMC nya sendiri hehehe

Majlis bermula dgn tahlil ringkas yg diketuai oleh Hj Muzaffar, salah sorg consultant yg bernaung bawah VCA. selepas itu majlis berbuka puasa dan solat maghrib berjemaah.

Abis solat, acara utama :) hehehe iaitu makan2 telah berjaya disempurnakan dgn bersungguh-sungguhnya oleh para hadirin skalian hehehe.
Alhamdulillah tetamu dihidangkan dgn masakan dari manisa catering bersama seekor kambing golek fuhhhhh

Dan solat isya dan tarawikh (8 rakaat) berjaya di sempurnakan oleh consultant VCA.

saya ingin ambil kesempatan utk ucapkan terima kasih kpd semua yg hadir khasnya pd tetamu jemputan. AVP en hakem dan regional head ms phang :)

Moga semua berpuas hati dgn layanan dan makanan yg dihidangkan. Maaf jika terkurang :)
Kalu ada rezeki, insyaAllah acara ini akan jd acara tahunan agensi di rumah cmc tercinta ni ahaks hehehe

Salam

Haris
Ahad, Jun 29, 2014

Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubaraq


Salam

saya mohd haris abd ghani, chief managing consultant valiant consult agency mengambil kesempatan bagi pihak saya dan seluruh warga kerja VCA ingin mengucapkan Selamat Menyambut Bulan mulia Ramadhan Al Mubaraq.

Semoga kita terus menjadi yg terbaik atas apa usaha yang kita lakukan dlm mulia ini.

Dan yang masih belum memiliki sebarang perlindungan takaful bersama VCA dan MAA Takaful, boleh lah berbuat demikian :) jangan tunggu lama2.... dah nak claim nnti susah hehehehe :)

Salam Ramadhan

Haris

Sent from my iPhone
Sabtu, Jun 28, 2014

Transformer 3D untuk Warriors VCA

bergambar sebelum masuk cinema TGV KLCC - memang seronok... mcm satu keluarga besar je VCA ni :)
dengan popcorn masing-masing hehehehe
abg Long Eric - samseng VCA hahahaha
Salam

Semalam telah berlangsung acara tgk2 wayang utk consultant2 VCA yang qualified dlm contest Transformers: Age of Extinction

Seramai 14 qualifiers telah bawak anak dan pasangan masing2 utk sama2 tgk citer yang dlm 3D ini. Pakai spek beb. Berbulu mata di buatnya utk show hampir 3 jam hehehehe

Q beli popcorn dan air mineral. Kembali jadi budak2 hehehe. Nampaknya semua happy dan semoga terus yg terbaik di masa hadapan.

Lps ni leh layan citer melayu pulak... alamak mcm x best je cite melayu hehehehe

Bangga.... VCA dah jadi satu keluarga besar.... satu keluarga besar yang harmoni..........
kekalkan keharmonian ini semua ............

salam

Haris
Ahad, Jun 22, 2014

muka aku di billboard :)

salam

Terharu dan rasa mcm artis jgk rasanya bila kita tgk muka kita sendiri di billboard sekitar lembah klang hehehehe
Alhamdulillah.....

MAA Takaful skali lagi mmg bersifat No 1 Agensi Company dgn memberi penghargaan berterusan kpd agen dan pengurus agensi dgn meraikan para pemimpin agensi yang hebat dengan meletakkan gambar-gambar mereka di billboard seluruh Malaysia.

Utk pemimpin2 di utara - gambar mereka diletakkan di Perlis, Kedah, Penang dan Perak.

Utk pemimpin2 di selatan pula - gambar mereka diletakkan di N.Sembilan, Melaka dan Johor.


Utk pemimpin2 di pantai timur semenanjung - Kelantan, Trengganu dan Pahang pula.....

Dan bagi aku leader Lembah Klang ni - foto glamour ni akekekeke terpampang skitar lembah klang. Yg aku dah jumpa di Bt 3 Shah alam, area Univ Malaya, Jln ipoh, area masjid jln duta dan byk lagi.... Glamour rasa nya chewaaahhhh

Memang sesungguh memotivasikan aku...
X pernah terfikir akan di raikan sebegini rupa....
Tkasih VCA. Tkasih MAA Takaful

anda sentiasa yg terhebat MAA Takaful
 
;