Ayuh Bersama kami.....

Ahad, Ogos 31, 2014

Takafulife 100 & Takafulife 200 - Produk terbaru dari MAA Takaful


Salam

MAA Takaful skali lagi berinovatif untuk memberikan para perundingnya sentiasa yang terbaik dengan terbitnya satu produk Ordinary Life (OL) Produk yang di beri nama :

MAA Takafulife 100 & MAA Takafulife 200

Produk ini amat bersesuaian untuk mereka yang inginkan perlindungan yang tinggi dengan sumbangan yang amat berpatutan. Disertakan sekali dengan 9 riders tambahan yang menjadi kan produk ini begitu kompetatif di pasaran.

Boleh di ambil oleh mereka yang berumur seawal 30 hari dan memberi perlindungan sehingga umur 88 tahun.

Jika ada sesiapa yang berminat nak mengetahui dengan lebih lanjut produk ini, boleh hubungi saya :)

salam

haris


Khamis, Ogos 28, 2014

Jamuan Aidilfitri MAA Takaful bersama Tuan CEO

Salam

Tarikh : 11 Ogos 2014
Tempat : Holiday Villa Subang Jaya
Masa : 2.30 pm - 5.30 pm

Seramai lebih 100 qualifiers yang layak telah di pilih MAA Takaful untuk majlis Jamuan Aidilfitri bersama Tuan CEO MAA Takaful Encik Salim Majid Zain dan kakitangan tertinggi MAA.

Majlis bermula dengan bacaan doa dan seterusnya Jamuan High Tea. Mmg best lah semua makanan, bermula dari mee rebus, ayam goreng (ntah apa nama - lupa, tp best ar), kuih muih, rendang dan byk lagi lah... nak list pun x guna hehehehhe

VCA antara yang teramai qualifiers utk majlis ini dengan lebih dari 12 orang Consultant. TAHNIAH SEMUA JOGHO2 VCA

Penyampaian sijil penghargaan kepada SEMUA yang layak telah di buat oleh CEO. Korang layan gambar lah kat bawah ni......

semoga berjumpa lagi dalam program Aidilfitri tahun hadapan :)

salam

HARIS

Backdrop yang COOL....

antara TAIKO VCA - gambar dlm BW sb nak bagi nampak mcm P.Ramlee skit hehehee

ini ABANG LONG VCA heheheh

ni wife tak bagi pakai sampin kot sebab kurang percaya hehhehehe

dengan CMC Iznor.... :) 

tahniah Consultant VCA yang Layak.... anda memang hebat.....



last skali... dgn org kuat MAA Takaful - EVP Encik Saiful Nezam Esahak.... :)

Khamis, Julai 24, 2014

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Salam

Saya Mohd Haris Bin Abd Ghani, CMC Valiant Consult Agency (VCA) Korporat Agensi di MAA Takaful, mewakili seluruh Managing Consultant, Senior Consultant, Executive Consultant, Consultant dan kakitangan VCA ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan

'SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI. MAAF ZAHIR & BATIN'

kepada SELURUH kakitangan / pihak pengurusan MAA Takaful Berhad, kepada semua pelanggan kami (pelanggan individu maupun korporat), kpd anda yang pernah berurusan dengan kami secara langsung atau tidak dan juga kepada pelawat2 blog ini.

Semoga Aidilfitri kali ini menjadi Aidilfitri yang terbaik kepada semua dalam meningkat kecintaan kita kepada Allah dan Rasul dan kepada agama islam yang suci ini.

Kami akan mula bercuti dari 25 Julai - 3 Aug dan kembali beroperasi pada 4 Aug 2014.

Kepada yang balik kampung, hati-hati di perjalanan anda. Pandu dengan berhemah, ingat org tersayang.

salam

haris
Selasa, Julai 15, 2014

Majlis Berbuka Puasa VCA

menu - dari Manisa Catering..... 

terkorban satu ekor kambing utk consultant2 VCA hehehe
champion2 VCA - champion sales dan Champion makan sekali hehehe
Bersolat jemaah dan sama2 berdoa ke arah yang lebih baik......
sebahagian dari keluarga VCA
Tarikh : 13 Julai 2014
Tempat : TTDI Jaya

Salam.
Alhamdulillah majlis berbuka puasa utk agensi VCA telah di adakan dgn jaya nya di rumah CMC nya sendiri hehehe

Majlis bermula dgn tahlil ringkas yg diketuai oleh Hj Muzaffar, salah sorg consultant yg bernaung bawah VCA. selepas itu majlis berbuka puasa dan solat maghrib berjemaah.

Abis solat, acara utama :) hehehe iaitu makan2 telah berjaya disempurnakan dgn bersungguh-sungguhnya oleh para hadirin skalian hehehe.
Alhamdulillah tetamu dihidangkan dgn masakan dari manisa catering bersama seekor kambing golek fuhhhhh

Dan solat isya dan tarawikh (8 rakaat) berjaya di sempurnakan oleh consultant VCA.

saya ingin ambil kesempatan utk ucapkan terima kasih kpd semua yg hadir khasnya pd tetamu jemputan. AVP en hakem dan regional head ms phang :)

Moga semua berpuas hati dgn layanan dan makanan yg dihidangkan. Maaf jika terkurang :)
Kalu ada rezeki, insyaAllah acara ini akan jd acara tahunan agensi di rumah cmc tercinta ni ahaks hehehe

Salam

Haris
 
;